Цибуля синя

Цибуля синя – надзвичайний продукт. Це джерело корисних речовин, у склад якого входять:
вітаміни А, В, С і РР, які допомагають у боротьбі з авітамінозом та чудово зміцнюють імунну систему;
ефірні масла та фітонциди – допомагають запобігти захворювань вірусного характеру та виступають антибактеріальним засобом;
залізо та калій – покращують стан серця та судин.
Окрім того, цибуля пришвидшує метаболізм, нормалізує сон та сприяє очищенню крові. Вона входить до складу більшості страв, надаючи їм яскравішого смаку.
Вважається, що цей овоч прийшов до нас із Південно-Західної Азії, звідки поширився в Єгипет, Грецію та Рим, де був досить популярним у споживанні. Наприклад, стародавні шумери називали цибулю рослиною богів і вважали, що весь земний світ влаштований за зразком багатошарової цибулини, а у Стародавньому Єгипті вона була символом енергії та безсмертя, тому їли її у великих кількостях.
піца вінниця

Зворотній зв'язок