Шинка

Шинка – популярний поживний продукт, який виготовляється з свинини, яловичини або птиці, рідше із м’яса кози або барана, надзвичайно багатий на білок. Вона відрізняється ніжно-соковитим, солонуватим або пряним смаком і міцною консистенцією. Шинка містить велику кількість вітамінів та мінералів, а саме: ліпіди, жирні кислоти, тіамін, фолієвая кислота, рибофлавін, бетаїн, холекальциферол, залізо, цинк, мідь, натрій, калій, фосфор та магній. Даний продукт, завдяки великому вмісту жирних кислот сприятливо впливає на роботу мозку, заряджає енергією і дарує відчуття ситості протягом тривалого часу. Помірне вживання шинки значно підвищує апетит, активізує роботу жовчного міхура, сприяє більш швидкому обміну речовин.
Вона користується широкою популярністю в європейській кухні, особливо: німецькій, французькій, іспанській та італійській. Гастрономічний делікатес наділений пікантним смаком та надзвичайним ароматом. Він чудово поєднується з овочами, бобовими культурами, грибами, макаронними виробами та зеленню.
піца вінниця доставка

Зворотній зв'язок