Салямі

Салямі – традиційна італійська ковбаса, склад якої доволі аристократичний – свинина, яловичина, шпик, сіль та спеції. Головна харчова цінність даного продукту – білки та амінокислоти, які так необхідні нашому організму. Однак, слід зазначити, він є висококалорійним, тому, вживати його потрібно в обмежених кількостях.
Салямі по праву є одним з найбільш популярних і улюблених сортів делікатесних ковбас. Її приголомшливий смак і аромат нікого не залишає байдужим, тому вона часто виступає пікантним інгредієнтом багатьох страв і піц, зокрема.
Ковбасу називають одним з неофіційних символів Італії. Практично кожен регіон цієї країни виробляє свій вид цього продукту. Тут її не тільки додають у піцу, пасту і холодні закуски, а й присвячують цілі музеї та зображують на фресках культових споруд.
піца вінниця

Зворотній зв'язок