Моцарела

Моцарела – ідеальний сир для піци. Він є чудовим джерелом білку, який необхідний для нормального обміну речовин та розвитку організму. Головна харчова цінність сиру – вітаміни та мінерали, а саме: біотин, фосфор, йод, ніацин, тіамін, кальцій, магній та омега-3. Він виготовляється із пастеризованого коров’ячого молока чи молока буйвола, наділений приємним пряним смаком і входить до складу більшості італійських страв. Включаючи моцарелу у свій щоденний раціон, Ви нормалізуєте тиск, покращите зір, зміцните кістки та нервову систему. Вперше, згадка про даний продукт датується у працях епохи раннього Середньовіччя, а сам термін «моцарела» з’являється 1570 року у кулінарній книзі придворного кухаря папи – Бартоломео Скаппі. Вона є невід’ємною частиною італійської кухні та багатьох піц, зокрема «Starwood».
Орієнтовно 100 г сиру містить 238 ккал, із них: 17,8 г – білків, 23,7 г – жирів та всього 1 г вуглеводів.
піца вінниця

Зворотній зв'язок