Курка

Курка – продукт, корисність якого є просто беззаперечною. У своєму складі курка містить велику кількість білків, амінокислотів, вітамінів А, Е, В та мінералів. Включаючи її у свій щоденний раціон, Ви не лише нормалізуєте функціонування пам’яті, позбавитися від безсоння та втоми, а й покращите стан нервової системи, зміцните кістки та нігті.
Куряче м’ясо – дієтичний продукт, який легко засвоюється організмом. На перетравлення курятини витрачається всього 2,5 години, в той час як червоне м’ясо – яловичина і свинина, перетравлюються близько 4-5 годин. Це м’ясо ідеально підходить для тих, хто займається спортом та стежить за фігурою, оскільки у його складі міститься близько 18-20 г протеїну та надзвичайно малий відсоток жиру.
доставка піци вінниця

Зворотній зв'язок