Груша

Груша – фрукт, надзвичайно багатий біоактивними речовинами. В склад даного плоду входять вітаміни А, В1, В2, Е, Р, РР, С, каротин, фолієва кислота, пектини, залізо, марганець, йод, кобальт, кальцій та клітковина.
Споживаючи грушу, Ви значно пришвидшите обмін речовин, покращите стан серцево-судинної системи та організму в цілому. Також, включаючи плід у свій щоденний раціон, Ви підвищите захисні сили організму проти різноманітних вірусів, уникнете депресії та поганого настрою.
Стародавні лікарі широко використовували та цінували грушу. Вони вважали, що це чудові ліки, які сприяють швидкому загоєнню ран та зниженню температури. У давніх арабських працях по медицині зазначалося, що даний плід допомагає навіть при лікуванні хвороби легень. Недарма, знаменитий автор Одіссеї – Гомер, називав груші «дарами богів».
піца вінниця

Зворотній зв'язок