Чері

Чері – різновид томатів, який надає своєрідну «родзинку» салатам, закускам або іншим стравам. Він є просто ідеальною їжею у зимовий період, адже наділений багатьма поживними речовинами, яких так не вистачає у цю пору року – вітаміни груп Е, С, В та органічні кислоти. Чері багатий на: калій, який покращує роботу серця та сприяє виведенню зайвої вологи з організму;
магній, який допомагає організму боротися із зовнішніми негативними подразниками, холодом;
фосфор та кальцій – пришвидшують обмін речовин та зміцнюють кістки;
лікопен – запобігає прояву захворювань шлунка та кишечника;
серотин, який допомагає боротися з депресією, покращує настрій та стан організму в цілому.
Крім того, він є низькокалорійним (у 100 г даного томату лише 22 ккал).
Цей овоч був виведений 1973 року ізраїльським ученим, головною метою котрого було уповільнити швидке достигання томатів при жаркому кліматі. Саме тоді були отримані гени для виведення сьогоднішніх чері, без яких важко уявити страви французької, іспанської, італійської кухонь та Starwood, зокрема.
піца вінниця

Зворотній зв'язок